Tilbakemeldinger fra noen av våre fornøyde kunder

	 Teamleder -  Vegard Unnli
Teamleder - Vegard UnnliMinibuss 24/7
Les mer
Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med GN og den kontinuerlige og gode oppfølgingen vi har sammen. Vi får pålitelige og svært gode arbeidstakere fra GN. Jeg opplever seniorer som en svært viktig og erfaren ressurs i samfunnet.
Office Manager - Anne Marie Platou
Office Manager - Anne Marie PlatouCTS Nordics
Les mer
Vi bruker Gammel Nok for fleksibilitet, voksen stabil kompetanse og god oppfølging
Driftsrådgiver Flytoget - 	 Stig Arild Rønningen
Driftsrådgiver Flytoget - Stig Arild RønningenFlytoget
Les mer
Erfarne nok til å verdsette viktigheten av service, de er alltid vennlige, imøtekommende og legger alltid ned den ekstra innsatsen. NULL STRESS.
Operational Lead - Cecilia Lundin
Operational Lead - Cecilia Lundin Compass Group
Les mer
Compass Group ønsker å hjelpe seniorer ut i arbeidslivet. Bidra til et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø der vi skal ha plass til alle. Derfor er Gammel Nok en perfekt samarbeidspartner for oss.
Inntaksleder - Kjeld Christian Fjeldvig
Inntaksleder - Kjeld Christian Fjeldvig Humana omsorg og assistanse
Les mer
Vi har ved akutte behov for bemanning brukt Gammel Nok for å fylle hull i turnusen. Hege hos Gammel Nok, har på en meget ryddig og effektiv måte hjulpet oss med å finne kompetent personell, slik at vi har klart å opprettholde våre forpliktelser overfor våre samarbeidspartnere
Avdelingsleder Hamar -  Jørgen Amrud Hagen
Avdelingsleder Hamar - Jørgen Amrud HagenProsesspilotene
Les mer
Personellet fra Gammel Nok har gjort en stor forskjell i vår kontorhverdag og er vært sentrale i å øke trivsel og å få medarbeiderne til å komme på kontoret
Eier - Olav Olsvik
Eier - Olav Olsvik Mestringshusene
Les mer
Mestringshusene har siden 2018 hatt sykepleiere fra Gammel Nok. Vår erfaring er at dette er høyst kvalifisert personell med lang erfaring. Meget godt fornøyd med fleksibelt samarbeid for å sikre riktig personell til riktig oppgave.
	 Anne Guro Engehaugen
Anne Guro EngehaugenGreen Mountain
Les mer
Vi er veldig fornøyde med tjenestene Gammel Nok leverer, og det gode samarbeidet vi har. Vi har opplevd profesjonell og personlig oppfølging, og ressursene de har funnet til oss gjør en viktig innsats på vårt team. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Gammel Nok.